Orkla Food Vansbro

Case story – Orkla Food Vansbro

På Orkla finns en effektiv ostrivare för all pizzaost, som rivs dagligen, vilket underlättar arbetsdagen för medarbetarna. Hygien är dock a och o, och rivaren måste monteras av och rengöras regelbundet. Detta moment har varit tungt och krångligt, och medfört värk i armar, axlar och rygg. Produktionsledaren kontaktade därför oss på Ergofokus, som löste problemet med vår spolbara lyftvagn LD80 och ett egendesignat specialverktyg, tillverkat hos oss i Borlänge. LD80 är stark, samtidigt som den är liten och smidig, och det är enkelt att komma åt för att lyfta av och på ostrivaren, utan minsta belastning för personalen. Det kallar vi en ergonomiskt säker och bra arbetsvardag!

Susanne Larsson säger så här:

“Hej! Ni ville ha lite feedback hur bemötandet varit från Ergofokus. Vi har haft bra kontakt med er och fått snabba svar från er. Er personal har god kunskap om säkerhet. Trevlig personal och leverans när vi ville samt uppföljning på det levererade hjälpmedlet. Den är lätt att använda.”

 

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
This site is registered on wpml.org as a development site.